KNÖSAMAJA


Tilly är nu 9 veckor. Än så länge är hon så himla drömmigt snäll och nöjd. Hon sover mycket på dagarna, sover bra på nätterna och hon varken gråter eller gnäller. Eller ja, om det går en minut för länge innan tissen kommer fram så hör man henne såklart 😁Men hon är en fantastiskt lättsam liten tös. 

Det är dock en sak som börjar bli lite påfrestande för mamman. Hon somnar oftast för natten vid midnatt och spenderar alltid sista timmen innan hon somnar för natten med att..knösa? Förstår man vad jag menar då? Hon gråter inte, är inte missnöjd och gnäller/skriker på något vis men hon liksom vrider på sig, spottar ut nappen tiotusengånger och grymtar och stönar? Hon är mätt så det är inte det. Jag går gärna och lägger mig vid 21.30 och att hon håller mig vaken till efter midnatt varje kväll är inte ultimat. Mamman är såå kvällstrött...💤 Hon kallas därför numera för knösamaja ❤

Längtar till hon börjar göra kväll lite tidigare. Jag vet dock inte om jag kan hjälpa till med detta eller om det sker "naturligt" när hon själv bestämmer sig för att somna tidigare på kvällen? Just nu lider hennes mamma av någon form av kronisk trötthet också. Jag är så fruktansvärt trött och somnar i soffan flera gånger om dagen/kvällen. Bra start på 2019 😅 Energinivån i bottenläget..