VARDAGSLIV.


Jag älskar att vara mammaledig. Speciellt när jag är det med världens nöjdaste lilla bebis. Hon hänger liksom bara med på allt och är så himla tillfreds och underbar. Hon sover hela nätterna (käkar 1 gång på typ 3 min), är nöjd vart jag än har henne på dagarna och är på riktigt aldrig ledsen eller gnällig. Låter som att jag skryter upp mitt barn men ville bara försöka förklara hur underbar min ledighet med henne är hehe 🙈 Det vänder kanske snart så jag är glad så länge det håller i sig. I övermorgon blir hon 4 månader!!! Holy.

Vardagen rullar på i alla fall. Ellian är tillbaka på fsk (thank god..🙈) Jag tränar, lyssnar på böcker, träffar kompisar och familj , städar, styr upp lite planering inför kommande festligheter osv. Och tar hand om barnen såklart hehe. Ikväll var jag iväg för en helkväll på gymmet men jag fick fara hem lite tidigare i panik då Tilly inte ville ha flaskan helt plötsligt. Första gången det händer, det har alltid gått utan problem. Tips???

Torsdag imorgon. Morgonträning står på schemat efter lämning på fsk. På fredag åker jag på äventyr i annan stad med mamma och syster. & Tilly får väl också haka på om hon nu bara är nöjd med tissen 🤔 Känns lite vågat att fara och övernatta i en annan stad utan henne då. Planen var att vara barnfri ett dygn men hon är ju som jag skrev ovan ingen direkt belastning hehe..så hon får helt enkelt hänga med på spaweekend 😉