STOREBROR ❤


Vår lilla kille blev så stor. Det känns som igår då han var den som låg vid mitt bröst och åt. Idag är han en storkille som är fantastiskt fin mot alla. Han älskar sin syster och jag får stoppa honom flera gånger varje dag då han vill pussa, krama, gosa och ta hand om henne. Han vet att han måste vara försiktig men blir för ivrig ibland och tänker inte efter hur stark han är jämfört med henne. Men kärleken finns där, redan från första sekund han såg henne. 

Nu när han snart blir 2 år och 6 månader har vi börjat ta bort hans vila på dagen. Detta har resulterat i lättare och mer smidiga sövningar på nätterna och han tycks klara sig okej på att bara sova en kort stund eller inget alls. På förskolan sover han fortfarande 30-45 minuter dock, då de väcker honom. 

Sedan han blivit storebror har han blivit ännu bättre på att gå på toa. Vi behöver aldrig påminna honom om att gå på toa utan han säger alltid till själv. Han har dessutom börjat gå helt själv och fixar allt på egen hand. Detta underlättar då man sitter fast i soffan med lillasyster hängandes i tissen 😁 Han trotsade en hel del första dagarna med syster men det har redan blivit bättre. Kanske börjar han kunna hantera omställningen med Tilly

I övrigt trivs han super på förskolan. Han älskar att sjunga och dansa och kan många låtar helt utantill redan 😲 Imponerande. Hand favoriträtt är blodpudding och äter det mesta förutom köttbitar, kyckling och sallad. Han är fortfarande ett stort fan av Pippi och han är en hejare på att manövrera paddan på egen hand. 

Vår stora fina kille 💕