LITE SURT..

 
Denna vecka blev inte alls som planerat. När Ellian för en gång skull är frisk får han ÄNDÅ inte komma till förskolan. I måndags ringde fsk chefen och informerade om att hon inte kunde erbjuda omsorg på tisdagen pga. sjuka pedagoger. Fine. Alla blir sjuka. Men vart är vikarierna? Fick ställa in mina planer för tisdagen. Hon ringde igen på tisdagen och sa att Ellian inte fick komma på onsdagen heller. Samma sak idag. Så E blir med andra ord hemma hela jävla veckan. Om vi fått något bra bemötande av chefen? Nope. Om vi får betala för omsorg denna vecka också? Japp. Om han får komma någon annan dag för att kompensera? Skulle inte tro det va!

Understimulerad Ellian. Mina planer som alla måste ställas in. Så jäkla surt. Han har sedan starten ALDRIG varit en hel vecka som det varit planerat. Detta får mig att på allvar fundera på att byta. Ni har kanske läst mitt tidigare inlägg om hur vi känner ang.förskolan och det var väl inte världens mest positiva inlägg. Det har varit som mycket nu kring detta och att lämna honom känns inte längre bra. De som jobbar verkar dessutom inte hinna med de barnen som är i gruppen. Suck..

UPDATE: Nu har vi fått reda på att en annan familj, med samma situation som vi = att en förälder jobbar & den andra är föräldraledig med lillsyskon FÅR ha sitt barn på förskolan imorgon. Samma avdelning, samma grupp som Ellian. Blir seriöst upprörd av detta och undrar hur den de gör urvalet av vilka som får komma och inte?! 

#1 / / Emma:

Alltså detdär låter verkligen hemskt konstigt... jobbar själv på förskola och om man inte får vikarie och behöver ringa hem någon så är det samtliga 15timmars. Möjligen dela så att ena halvan får en dag och andra halvan en annan dag.
Så tråkigt att ni känner er så dåligt bemötta :( hoppas att det i slutändan ska lösa sig, styrkekramar!!

#2 / / Anonym:

Surt men det har hänt oss oxå men då fick alla ”15” timmars barn vara hemma...jag skulle absolut ifrågasätta de inte för att jag inte kan ha mitt barn hemma men bara för att veta vad dom har för riktlinjer och ifrågasätta om inte dom ska gälla ALLA! Förstår att ni inte känner er trygga med personalen/förskolan ....jag ska absolut inte säga vad ni ska göra men det är ändå en sån pass lång period i livet vi ska överlämna det käraste vi har och med tanke på att lillasyster oxå ska börja förskola inom sinom tid (om än det är länge kvar) så skulle jag absolut se över mina alternativ för det är ju minst 5 år till på förskola om ni nu inte vill ha olika förskolor för era barn. Stort lycka till med allt! Din magkänsla kommer du långt på! ❤️ Man ska ändå lämna det som betyder mest i världen för en!