SENASTE BÖCKERNA..

 
& hon slukar böcker precis som vanligt..
 
"De sju som såg" var kanske aningen..tråkig. Mest för att jag listade ut hur allt låg till redan i mitten av boken. Sedan var det väldigt långa haranger om vardagliga, orelevanta, ting. Hade egentligen inget annat som jag hittade att läsa just då så valde denna från listan med nyheter. Bra tidsfördriv men inget jag skulle tipsa om att du måste läsa. Om du nu skulle lyssna på mig.....
 
"Husdjuret" av Camilla Grebe var däremot helt okej! Ingen häpnadsväckande superbra bok, men jag ville fortsätta lyssna och det är ju ett ok betyg. Ett spännande slutskede i boken gör alltid allting bättre och det hade denna bok. Skulle kunna tänka mig att läsa en till bok av denna författare faktiskt då detta var den första jag läst. 
 
"Bödelskyssen" som är skriven av Kallentoft var ungefär precis som alla andra böcker i serien om Malin. Jag tycker egentligen inte om dessa böcker men som tidigare, jag hade inget annat som lockade mig när det var dags att välja en ny bok. Egentligen är det inget fel på storyn, jag gillar bara inte sättet han skriver på av någon konstig anledning.