EN TISDAG

 
morgonens kopp ♥♥
 
Men hallådär tisdag den sista januari 2017! Denna dag har hittills bestått av lite pyssel här hemma. Börjar bli less på vårt hus nu. Det finns så mycket jag vill ändra på och det mesta går inte. Går just nu mest runt hemma och stör mig på allt möjligt. Väggar jag vill slå ut, rum jag vill göra om, badrum jag vill renovera, bord jag vill byta ut med mera, med mera...Det är så svårmöblerat och trångt! Så nu försöker jag att sminka grisen lite så förhoppningsvis klarar jag av att bo här framöver, haha. 
 
Igår var vi hos tant Monica för 8-månaderskontroll. Han fick MVG (släktar på sin mor uppenbarligen). Just nu väger min lilla pöjk 11 kilo och är 73,5 centimeter lång. Hans kurva börjar plana ut och detta beror troligen på att han börjat bli mer aktiv nu när han krälar och rusar runt i gåstolen dagarna i ända. Jag hoppas att han inte blir så mycket tyngre just nu för det blir bara jobbigare för min rygg att gå runt och bära honom när han har de stunderna. Så hans vikt får gärna plana ut nu =) 
 
Den lilla personen sover just nu förmiddag. Efter lunch tänkte jag att vi ska gå och hälsa på mormor och morfar som har flyttat till sin nya lägenhet! Vi har hjälp till att flytta både söndag och måndagkväll så nu är allt på plats! Mamma ville ha inredningshjälp och det ställer jag gärna upp på. Ikväll är det träning i vanlig ordning. Kroppen känns dock riktigt mör just nu. Jag suger verkligen på att vila. Konstaterar vi ännu en gång..