VECKA TJUGOETT

» Igår gick vi in i vecka 21!
 
Vi är med andra ord halvvägs nu. Äntligen! Bebis är nu cirka 24 centimeter från huvud till fot och i slutet av veckan väger han cirka 360 g. För drygt en vecka sedan kände jag honom för första gången och de senaste dagarna har jag känt honom dagligen. Han är som mest livlig när jag ligger på rygg och vilar eller ska sova. Men i förrgår kände jag honom både när jag satt ner och stod upp, så nu är det liksom på riktigt ett litet liv där inne ♥ Det är den mest fantastiska känslan jag varit med om helt klart.
 
Mamman då? Hon har till och från haft sammandragningar och igårkväll var det rejält ont i magen. Somnade tillslut tack vare vetevärmaren. Det känns ungefär som en extrem mensvärk som även strålar ner mot ljumskarna. Inte allt speciellt bekvämt men det är tydligen ingen fara. Så länge han där inne mår bra så är jag lugn. Senadrag i vaderna kommer lite då och då & jissses vad ont det gör! När det händer skriker jag rätt ut och hinner tänka "hur fasen ska jag klara en förlossning?!".
 
Det känns som att magen växer i raketfart nu och tydligen börjar den växa mer och mer nu efter vecka 20. Den blir mer och mer i vägen och jag får anpassa min vardag och träning lite mer. Men jag är jätteglad över att fortfarande kunna träna på ungefär som vanligt. Tack för det kroppen! : )
 
 
 
» magen i 21 ( 20 + 1 ) «