"BADEHUSSET"

 
Denna långfredag kunde inte på något vis börjat bättre. Jag vaknade av MIG SJÄLV klockan 08.20 och den lilla sov då fortfarande i rummet intill. Låg kvar ett tag för att ordentligt njuta av det som inte hänt på flera månader. TACK sommartid säger jag bara. När jag smög in för att väcka honom var han på världens bästa humör. Han hade då sovit i 12,5 timmar utan ett ynka ljud. Tala om att han var utvilad. Vi åt en sen frukost och packade oss sedan iväg till "badehusset" som han så fint säger. Bad, lunch och lek innan vi åkte hem för att bli överraskade av att pappan var hemma. Detta har hänt kanske 3 gånger på 10 år, att han slutar tidigare en dag. 
 
Nu ska vi strax åka till svärföräldrarna för att äta middag och mysa där med dem. Var väldigt länge sedan jag var där nu så det ska bli extra trevligt. Påskhelgen börjar med andra ord toppenbra! Jag mår fint, våren är på intågande och vi har stora planer på gång. Det händer så mycket nu i vårt liv, nästan lite för mycket för vad jag klarar av rent psykiskt, haha. Men allt kommer bli bra i slutändan! 

T O R S D A G

 
 
När jag får en minut över klickar jag in på pinterest för att kolla inspiration till vårt nya hus. På kvällarna ligger vi i soffan / sängen och planerar, ritar upp, kollar inspo-bilder och tänker oss in i hur det kommer att bli. Vi är oftast rätt överrens, men vissa saker får vi kompromissa om. Det kan vara något som Alexander tycker är jätteviktigt - men som jag aldrig kommer använda..och tvärt om. Men har vi lyckats bo ihop i 10 år så kommer vi nog klara detta också. Lite som det slutgiltiga provet. Hehe. 
 
Igår åt vi middag hos mamma och pappa efter att fotografen varit här och fotat. På kvällen såg jag det nya avsnittet av "Vem bor här" som är mitt favoritprogram. ÄNTLIGEN en ny säsong. Nu ska vi strax på förskolan och jag ska på utvecklingssamtal. Jobbar kväll ikväll men sedan är jag ledig fredag-söndag. Så fantastiskt skönt. Håller tummar och tår för fint påskväder och för att jag ska få mig ut på någon löptur i solen. 

JOKKMOKK

 
vår helg i jokkmokk ♥♥