HEMMAGYM


Mitt gym 💪 Sakta men säkert börjar det ta form. Idag har jag köpt och lagt in mera gymgolv. Jag har fått och köpt lite hantlar/KB och köpt minibands och fått upp chinsstång och ännu en hylla. Nu återstår det att hitta en stor spegel. Samt att jag ska beställa en stång med viktplattor. Efter det är det rätt så komplett här hemma för hemmaträning! Älskar....äälskar detta rum! Mitt alldeles egna rum i huset, hehe. Intill detta rum är det ännu ett stort rum som kommer få bli barnens "sport-rum" där vi ska ha pingisbord och där de ska få spela fotboll/innebandy eller vad de nu kommer föredra. Tänk så fantastiskt med utrymme. Det kommer vara toppen på vinterhalvåret. 

ATT TRÄNA.


En av de saker jag älskar med semester är att man hinner träna varje dag 😍 Älskar att kroppen känns i så bra form trots den stora magen. Dock syns den inte på bilden ovan, det är bara den svarta outfiten och vinkelns förtjänst. För stor är den nu! Jag känner att, precis som förra graviditeten, så mår jag så mycket bättre när jag får tid för träning. Egentid samtidigt som jag stärker kroppen, samlar endorfiner och energi. Även då jag inte längre springer så försöker jag ändå njuta av styrketräningen och den alternativa konditionsträningen 😊 

PÅ RIKTIGT

 
E bara några dagar/veckor gammal ♥
 
Jag tror att jag först nu börjar inse att jag faktiskt ska bli mamma igen. Till en bebis, till en sådan som på bilderna ovan. Min kropp ställer in sig på detta och likaså mitt psyke. Funderingarna börjar komma. Frågorna, oroligheterna börjar gro inom mig samtidigt som jag känner hur mycket jag redan älskar den som bor i min mage. Kommer vi klara av det? Hur kommer bebisen att må, vara, agera? Hur kommer Ellian att anpassa sig? Hur ska jag överleva en till förlossning? Kommer jag sakna ihjäl mig efter tid med E? Oj så många frågor. Det är så mycket jag går och tänker på just nu..
 
..Samtidigt som jag har börjat boa på riktigt! Minns precis hur det var förra gången. Nu är jag igång igen! Jag skriver listor till BB, beställer babyboxar, gör inköpslistor till vad bebis & jag kommer behöva, går igenom kläder, tvättar, planerar skötbord och andra praktiska ting. Jag har letat fram bärsele, babyskydd, liggdel till vagnen och kikar runt på vad vi mer kan behöva. Kanske är det "chocken" i att jag på riktigt inser vad som komma skall som bidrar till att jag redan nu börjar köpa nappar och amningsinlägg, heheh.....Som att jag helt plötsligt blir lite stressad. Men än är det mååånga veckor kvar. Räknar med att gå över tiden även denna gång. 
 
Sedan är jag så jävla, jävla orolig för denna förlossning. Inför den förra var jag lugn som en filbunke. Älskade att föda barn, tills det gick åt skogen. Får ont i magen och blir kallsvettig av bara tanke på att göra det igen. Och aurosamtalen jag ska få verkar dröja. Måste få prata med någon. Jag ska till BM på måndag och ska ventilera mig lite då och hoppas att jag får hjälp..