SUNDAY


Idag, när minusgraderna ute plötsligt ändrades från -28 till -10 vågade vi oss ut på baksidan. Vi skottade verandan och insåg då att vi troligtvis kommer ha snö på gården till midsommar 😐😆.  Alexanders gjorde en eld och vi grillade tunnbröd och drack varm choklad. Några timmar senare var vi nöjda och ville in. I alla fall två av oss, den yngsta kan verkligen vara utomhus i evigheter. Resten Av söndagen har varit superlugn. Ledighet på riktigt! Imorgon är jag också ledig! Lyx. Och som jag behöver det nu! Godnatt ❤

STAFETTEN.

 
damlaget från Skellefteå Airport
 
Igår var det då dags för skidstafett. Trots att jag var ungefär 0% taggad så ställde jag upp för laget, hehe. Vi knep en femteplats. Av fem lag. Heja Skellefteå Airport! Tur att vi är bättre på flygplan, flygtrafik och incheckning. Idag känner jag att jag ont i ljumsken på höger sida. Typiskt att man ska dra på sig en skada när man är ute och vimsar på med annat än vad man brukar. Ska i alla fall försöka springa idag. Sedan väntar kvällsjobb och imorgon ett förmiddagspass. På lördagkväll ska vi ut och äta med ett par kollegor till Alexander med respektive. Jag är ledig på söndag i och med att jag jobbade förra söndagen. Så en kortare jobbhelg för min del. Skönt!
 
Önskar er en trevlig fredag ♥
 

VÅRKÄNSLA

 
..inomhus! Ute är det -20 och det bidrar INTE med några vårkänslor. Dock får man lite hopp om ljuset, våren och värmen inne i vårt badrum nu. Igår besökte jag och min mamma MIO för att shoppa för checken som kom för ett tag sedan. Jag velade ett tag men bestämde mig sedan för ett par puderrosa handdukar och en duschtvål  med etikett i samma färg. Detta kan faktiskt vara det enda i inredningsväg jag köpt i rosa hittills. Jag gillar dock detta skapt. Det känns fräscht, vårigt, feminint och som en kontrast till det svartvita i badrummet. En av de saker som jag gillar med vårt badrum är att man kan inreda med vilka färger man vill, beroende på säsong och tycke för stunden. Vi är nöjda att vi valde svart och vitt på golv och väggar. Vi har sedan tidigare också gråa, vita och gröna uppsättningar av handdukar :) Omväxling!