SWEET SUNDAY

 
kisspaus i naturen ✩
 
Idag började vi dagen med att göra en hel del fynd på folkparkens loppis, följt av ett besök på MIO som resulterade i en ny taklampa till hallen. Jag fick sen till ett härligt benpass hemma i gymmet när E sov lunch och vi passade även på att inviga vårt nya pingisbord!! Jag ljuger om jag säger att jag vann. Efter lunchsovningen var det dags att börja förbereda för middagsgäster. Våra familjer och lite släkt kom hit för suringsmiddag och det blev mycket lyckat. Så trevligt att äntligen kunna bjuda hem en massa folk och att faktiskt rymmas! 
 
Annars då? Jotack. Jag spenderar numera dagarna med att vara ständigt nervös över att den lilla numera springer runt i kalsonger istället för blöja. Att fara på utflykter till loppisar, stan, matbutiken och bilfärder är..spännande, hehe. Idag var tredje dagen utan blöja (förutom natten) och jag måste säga att det går över förväntan. Jag är så stolt! Idag hade vi bara en pytteliten olycka i kalsongen när han var mitt uppe i en lek i lekrummet - annars har han gått självmant / blivit påmind om att uppsöka pottan eller toan. Det vi jobbar på nu är att få honom att varje gång själv känna signalerna och säga till. Nu arbetar vi mycket i förebyggande syfte men det kommer vi väl att fasa ut mer och mer och lita på att han blir mer självständig. 
 
Shit alltså. Min pluttbebis alltså. Vart tog tiden vägen? När blev du så stor och klok? Jag vill att du ska fortsätta växa precis som du gör. Men. Din mamma tycker samtidigt att det känns så..så..ledsamt? Min pluttbebis är ingen pluttbebis längre och jag kan inte låta bli att sörja det lite. Samtidigt som hjärtat svämmar över av stolthet och kärlek till den stora kille du blivit ♥