45 MIN.


Idag har jag haft en heldag ensam med E. Alex jobbar 07-22 så vi har fått roa oss på egen hand. Ikväll blev vi lite rastlösa och jag blev sugen på träning. Tänk att jag då har möjlighet att gå en trappa ner och träna i mitt egna gym 😁💪. Ellian gav mig 45 minuter innan han började bli less på att vara i gymmet och han ville då spela pingis istället. Så då vi "spelade pingis" och busade lite i källaren innan vi gick upp igen. Väl uppe byggde vi pussel, läste Bamse & tog en dusch tillsammans. Vi båda ääälskar att duscha samtidigt, det är både fantastiskt mysigt och....trågt 😅 Jag är så himla klumpig nu så att sitta ner på golvet med han i knäet och duscha är lite som en fortsättning på träningspasset. Hehe.

Efter kvällsfika och nattning har jag nu tänt ljus och äter vattenmelon framför HIMYM. Är så kvällstrött nu så det dröjer nog inte länge till jag lägger mig. Imorgon jobbar jag mitt sista pass på jobbet. En lååång ledighet på ingång.

NY VECKA

 
min bästa 
 
Måndag & en ny vecka. Vi har haft en riktigt mysig morgon här hemma innan det var dags för att gå till förskolan. Helgen har varit väldigt lugn, fullproppad med familjtid och gos i soffan. Både jag & Alexander är överrens om att vi har skapat den absolut bästa lilla människan som finns. Så klok, snäll, gosig, kramig, modig, förståndig, busig...ja, ni hör ju. Vi skryter upp honom till skyarna. Självklart tycker alla föräldrar att just ens eget barn är bäst 😀 Så som det ska vara! Vi njuter i alla fall av vareviga minut vi får umgås med vår son och jag ser fram emot en lång ledighet tillsammans med honom och syskonet. 
 
Sista veckan på jobbet väntar! 

ETT BAD


..om dagen är bra för (gravid) magen ❤