PAUS,

 
Jag tänkte faktiskt sluta skriva här. Mest beror det på att jag mår dåligt och det vill jag inte skriva om mer. Det är inte kul för er att läsa. Men jag kan inte fortsätta skriva inlägg och låtsas som att allt är bra heller. Så jag tänkte i alla fall börja med att pausa. Jag måste försöka få ordning på livet. Förhoppningsvis kikar jag in snart igen. För jag gillar att skriva. Så när jag har kommit på fötter igen vill jag kanske börja om igen. Det är många saker som i nuläget går före att blogga. Så..på återseende

MYSFAKTOR

 
Hur less jag än må vara på att vara hemma så känns det nu lite bättre - nu när jag julyntat! Vi har alltid tagit fram julen tidigt men då tillhör vi den grupp som plockar bort julen redan innan årsskiftet. Så om vi ska hinna njuta av julpyntet måste vi helt enkelt ta fram det innan advent. Nu är det ännu mysigare här hemma med juliga ljusstakar, lite tomtar, ljuslyktor, renar och stjärnor. Jag kan försöka knäppa lite fler bilder på pyntet när jag får några minuter över imorgon. 
 
Snökaoset fortsätter utanför. Jag var ute och skottade tidigare och ja.....jag finner inga ord på vilket jäkla väder det är! Storm och nederbörd i form av snö är ingen angenäm kombo. Längtar inte jättemycket på att skotta ikväll när Ellian somnat. Nu ska jag passa på att hänga tvätten med sängkläder för fjärde dagen i rad. För nu ska ögoninflamationen inte spridas vidare och Ellian SKA bli frisk nu! 

BÖRJA I TID

 
vi startar denna snöstormiga dag med lite barnarbete här hemma! 
↑ lillkillen ÄLSKAR att plocka ur disksmaskinen :)