STADS.

UPP MED NÄSAN!

 
De kommande veckorna kommer jag att minska tiden som jag spenderar på sociala medier. Jag kommer helt sonika att sitta mindre med näsan ner i mobilen. För att jag vill vara så mycket HÄR & NU som det bara är möjligt. Det är slut med att slösurfa istället för att faktiskt umgås med Alexander och andra i min närhet. Mindre fokus på vad andra gör, vad andra äter och vem som är med vem. Mer fokus på nuet och på att verkligen ta tillvara på just nu. Detta innebär inte att jag kommer logga ut helt från de sociala medier jag brukar. Det innebär bara att jag kommer minska ner på tiden jag i nuläget spenderar på att skrolla, kolla, läsa, snoka - ja, ni vet. Tummen går liksom varm flera gånger i timmen? 
 
Egentligen känner jag inte att jag vill sluta lägga upp bilder på instagram eller lägga ut saker på min story då och då. Jag gillar att göra det.Det som stör mig och det som jag känner att jag måste få bort är slösurfandet. Så jag kommer slänga upp bilder när jag känner för det - men det sedvanliga "skrollandet" som kan pågå i många minuter varje halvtimme måste få ett slut. Jag kan inte spendera 30 minuter varje morgon och kväll med att läsa allas bloggar. Jag kan inte bläddra genom mitt instagramflöde jämt. Inte skicka snaps flera gånger i timmen till allt och alla. Jag kan inte fortsätta att  ha stenkoll på vad alla andra gör när jag kanske inte vet hur den som sitter intill mig mår? 
 
Bloggen kommer också att bli lidande. Jag kommer skriva inlägg då och då, när tiden finns. Inget krav på inlägg varje dag dock. Kanske på tiden, efter att ha bloggat i snitt varje dag sedan 2005. Helt jävla galet. Men nu lägger jag ner ambitionen att försöka hålla bloggen uppdaterad med dagliga inlägg. Det kommer nog bli inlägg om Ellian, om träning och bilder på vad vi gör i sommar någon gång i veckan. Kanske inte den mest underhållande läsningen men det får ni alla leva med. Alla ni 3 som läser dvs. 
 
Så om ni saknar mig megamycket så kan vi väl ses vi "på rikt" =) he he..

SENAST I KAMERAN..

 
1. finbesök på jobbet ♥
2. Bildbevis på kvällens styrkepass
3. Bildbevis på gårdagens löptur
4. En kvällspromenad till framtida fskolan (!!)