KAN SJÄLV


discolampa i julklapp = succé
👌

MITT 2017 - DEL 4

OKTOBER
Började oktober med att tröstshoppa inredning. En ny favorit upptäcktes nu - truerunnern! Jag började springa flera gånger i veckan på denna sinnessjukt jobbiga mojäng. Nu tog också sjukdomarna över vår vardag på allvar och jag vabbade min första dag. Hade också en mysig lördagkväll med Linnéa ♥ . Jag och vännerna hade en blöt utekväll på stan efter att vi lagat en god middag tillsammans. När höstblåsorna försvann tog förkylningen vid. Vi blev inlagda på ett isoleringsrum på barnavdelningen då det övergått i förkylningsastma. Så i drygt 2 veckor gjorde vi inte mycket annat än att kurera oss. Den 26 oktober vaknade vi upp till snö och Ellian blev 17 månader gammal. Jag lyssnade på inte mindre än 5 böcker och spenderade en heldag med min bästis på annan ort. Trots att mörkret smög sig på kunde jag känna glädje de flesta dagarna denna månad.
 
NOVEMBER
Om oktober innehöll mycket sjukdom så tog november priset. Jag blev också sjuk och det rejält. Bland annat fick jag hög feber och öroninflamation. Jag vet egentligen inte vad jag ska berätta om denna hemska månad. Vill egentligen bara glömma den och gå vidare. Men om nu ska försöka hitta någon av de få ljusglimtar dessa fyra veckor måste jag nämna: pulkpromenader i snö, middagsdejt med Alexander, nytt i hallen, mys med lilla Arvid och julpyntet som kom upp i mitten av månaden. 
 
Mer än så behöver vi inte prata om november. En månad jag ska glömma. 
 
DECEMBER
Julmånaden. Snökaos-månaden och årets mörkaste månad om man bortser från alla ljusslingor och julstjärnor. Började månaden med att bara försöka komma upp på benen igen. Insåg att jag måste ta tag i livet trots att jag egentligen inte orkade eller ville. Kunde börja träna på riktigt igen och det är världens bästa lyckopiller. Vi började även att renovera badrummet! & vi blev så nöjda med resultatet.Jobbade lite mer än halva månaden innan jag tog föräldraledigt för att få kvalitetstid med E. Veckorna innan jul bakade jag bullar, bröd och julgodis. Förberedelserna inför jul är verkligen en av de bästa perioderna på hela året. Jag gick även på fotvård och hängde ett par gånger på Leos också denna månad. 
 
Julen passerade sedan smärtfrittoch full med klappar och kärlek ♥ Jag är nu helt klar med 2017. Ser fram emot 2018 och jag hoppas att jag upplever det kommande året som..lättare? Vi behöver få vara friska, må bra, få bra besked om mångt och mycket, med mera. Det gångna året har på många vis varit tungt för mig. Hoppas jag har gjort bort många saker nu. Gott nytt!
 
\n
\n

NI MÅSTE!

 
Nu måste ni läsa och lyssna på mig! Jag tipsar ofta om böcker jag läst och nu måste jag tipsa igen. Jag har läst boken "The Breakdown", eller som den heter på svenska "Bakom stängda dörrar". Jag var fast efter första raderna. Som fisken på kroken. Jag kunde inte sluta lyssna. Så fort livet gav mig en chans slog jag på boken. En spänningsroman som fängslade mig på allvar! Under de 3 dygn som jag läste boken drömde jag marddrömmar varje natt om boken. Den kröp innaför mitt skinn och jag bara älskade det. Har du läst böckerna "Gone Girl" eller "The woman on the train" och gillat dem? LÄS DENNA!! Så mycket bättre. 
 
HÄR kan ni läsa om den bok som jag måste titulera som den bästa bok jag läst under 2017. En psykologisk thriller som fick håret på mina armar att resa sig och min hjärna att gå på högvarv. Det är inte ofta en bok berör mig speciellt mycket på djupet. Men denna får 10 av 10 jäkla poäng! Ibland får det vara värt lite marddrömmar och att man under ett par dygn är okontaktbar ;) Ni måste lääääsaaaaa (eller lyssna, hehe)..