DÅ&NU

 
nu har vi finbesök av syster/moster ♥

NEWBIE

 
Titta vad E fick av Mormor & Morfar i 5 - månaderspresent! Denna onesie var såå himla mysig och jag älskar färgskalan! Denna kommer han bära upp bra nu i november när kyan kommer :) Han fick även en fin body och ett par mjukisbyxor från Newbie, också superfina!! Stort tack mommo och moffa ♥♥ Vi kommer dock måsta byta upp storleken på alla plagg då vi vill att han ska kunna använda kläderna lite längre. Just nu har han storlek 68 men det börjar vara dags att ta bort några plagg i denna storlek - REDAN?! Vår kille är inte så liten längre. Var själv på Kappahl i förrgår & köpte lite kläder i storlek 74...
 
Idag är det söndag. Vi har haft en bra natt & började dagen med frukost och en promenad (som alltid..). Pappan fick sovmorgon till 10 (egentligen 11!!) för han var på galej igårkväll. Nästa helg är det min tur!! Idag tänkte jag spendera tid på gymmet. Mer än så har vi inte hunnit planera. 

INNAN JAG..

..fick barn: 
 
Flög inte dagarna förbi i en rasande fart. Jag hade ett helt annat förhållande till tid. Tänkte aldrig "gud så fort tiden går, är det redan kväll?!". Idag går tiden dubbelt så snabbt som innan. Det måste den göra?!
 
Var jag sjukt egoistisk. Jag hade bara mig själv att ta hand om och jag själv var viktigast. Idag har jag själv puttats ned från pidestalen och där sitter nu min son istället. Det viktigaste jag har och som jag ska göra allt för genom hela livet. 
 
Uppskattade jag inte en lång dusch som jag gör idag. Att efter en lång dag ställa sig i duschen känns ungefär som en hel spa-upplevelse nu. Speciellt om man har gått en promenad, varit och tränat och burit en bebis HELA dagen utan att man fått duscha av sig. Den duschen mina vänner..den duschen..♥
 
 Älskade jag kaffe. Det gör jag fortfarande. Mer. Om möjligt? Nu behöver jag kaffe för att överleva. 
 
 
 
Kunde jag inte i min vildaste fantasi förstå hur OTROLIGT stark kärleken man känner till sitt barn är. En sådan kärlek som skulle kunna få mig att gå genom eld. Självklart visste jag att jag skulle älska min bebis. Men när han kom till oss var den 1000000 gånger starkare än vad jag föreställt mig. 
 
Kunde jag inte ta korta powernaps på dagen. Det slutade alltid med att jag sov i 3 timmar och blev ett vrak när jag väl vaknade. Nu ÄLSKAR jag att ta en tupplur med min bebis på eftermiddagen. Sover så gott när han ligger på mig eller tätt intill. 
 
Behövde jag minst 9 timmars nattsömn för att vara människa. HA HA. Nu jublar jag om jag får mer än 4 timmars sammanhängande sömn! 
 
Såg jag ut en säsong av en serie på några få dygn. Idag tar det flera veckor. 
 
 
 
Kunde jag spendera 2-3 timmar på gymmet varje dag. HA HA igen. Om jag får till 5 pass på gymmet i veckan är jag nöjd. Eller, inte nöjd egentligen, men det är hanterbart..hehe..
 
Hade jag något som kallas för "dötid". Vad var det?! 
 
Gillade jag inte morgonen speciellt mycket. När jag idag vaknar upp bredvid Ellian varje morgon är det en helt fantastisk känsla. Att han ligger där med ett otroligt glatt morgonhumör. Min son. Min finaste, finaste lilla skatt ♥
 
Prioriterade jag annorlunda. Gällande allt i princip. Både tid, pengar, energi, träning, städning med mera. Allt jag tyckte var viktigt tidigare har sjunkit ner i rangen på min prioriteringslista. Högst upp är min son och allt annat kommer efter. Allt finns alltså kvar - men med lägre prioritet sedan E kom.