NU GÅR JAG HEM

 
» bjöd på fika på jobbet innan jag for hem : ) «
 
Så. Nu har jag arbetat det sista arbetspasset för ett tag framöver. Jag fick beviljat graviditetspenning och valde då att gå redan nu. Så dessa veckor fram till förlossningen slipper jag tänka på att jobba och det känns väldigt skönt. & det känns som en befrielse att slippa skiftjobb när sömnen är som den är. Jag kommer ha nog med livet i övrigt som det är just nu. Fullt fokus på det som komma skall :) Förutom att pyssla på här hemma i huset ska jag träna, yoga, vila, läsa en massa böcker och försöka njuta av sista tiden. 
 
Nu ska jag strax åka till BM. Hon kommer säkert vilja ta ett till blodprov för att se om järnvärdet har blivit bättre. Om jag får bestämma så slipper jag :) :) :) Sen idag är det dags för medi-yoga på gymmet. Förra veckans pass var inställt på grund av påsken tyvärr. Planen för kvällen är att försöka städa upp här nere i källaren innan helgens finfrämmande kommer ♥

PROMENAD-PJUCKS

 
..härom veckan gick jag all in på Inter Sport,
(det var "Köp 3- betala för 2" på skor)
 
Ett par blev dessa ovan som jag ska promenera i efter graviditeten! 
Det kommer bli måååånga mil i dessa dojjor om jag får bestämma. 
Supersnygga och fantastiskt sköna : )

VECKA TRETTIOFYRA

 
 » magen i vecka 34 (33 + 0) «
 
BEBIS - En bebis på över 2 kg (det känns på rörelserna kan jag lova). Nu kan han bland annat bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Jag tror fortfarande han ligger med huvudet nedåt och ryggen åt vänster, men tror inte han är fixerad ännu. Han är mest livlig på morgonen, på kvällen och när jag har nyätit. 
 
VERONICA - Om mindre än femtio dagar beräknas bebis vara i min famn. Börjar bli jobbigt att han är så himla nära - men ändå såå långt bort. Sedan senaste besöket hos BM har jag börjat äta järntabletter varannan dag då mitt järnvärde var lågt. I övrigt känner jag mig mer..inbunden? än tidigare. Jag känner inte för att umgås med människor i samma utsträckning och jag har svårt att koncentrera mig. Jag tänker mycket, både på förlossningen och på hur livet kan komma att se ut när han är här. Symtom som kommit den senaste tiden är bland annat att jag helt utan vidare blir sjukt anfådd. Kan liksom sitta still i soffan och känna mig helt slut och anfådd. Trycket uppåt är obekvämt och ibland har jag svårt att få i mig något att äta.