TORSDAG


..Alltså. JagEgentid. Idag efter matning av bebis halv åtta lämnade jag hemmet för ett morgonpass på gymmet. 60 minuter svettfest senare kände jag mig som en ny människa. Det är så lätt att "tappa bort sig själv" när man har en bebis hängandes vid bröstet 24/7. Jag behöver verkligen egentid någon timme i veckan för att fungera. Att vara ammande mamma är verkligen som ett heltidsjobb som du aldrig kan gå hem från. Men soooom jag älskar det! 

Alexander är ledig idag också så därav denna morgonutflykt.  Han jobbar dock helgen så vi passar på att mysa hela familjen ❤. Idag är det skinande sol, precis som igår, och vi har inget annat än ett läkarbesök inbokat. Hoppas min lilla prins har gått upp i vikt sedan i måndags. Det blir en promenad dit annars är agendan tom. Så skönt. Älskar dessa sommardagar, vad som helst kan hända 😄

EN MÅNAD

 
Solstrålen i våra liv blev igår 1 månad ♥♥
Kan verkligen inte förstå att han är våran. 
Denna fantastiska lilla människa. Finast av alla. 
Vår son. 
 
En månad har jag fått uppleva den största av kärlekar. 
Mitt hjärta spricker av kärleken jag känner för dig.
Du är livet. Min perfekta lilla miniperson ♥

LILLA KILLEN..

 
» mammas prins, här 3 veckor gammal ♥ «
 
I måndags ringde jag till BVC för lite rådgivning kring amningen. I början hade jag överproduktion av mjölk men sen ett tag tillbaka tycker jag att det har sinat. Jag märkte det först på Ellian, som aldrig riktigt blev mätt på dagarna, och som på kvällarna verkligen inte fick i sig nog med mat. Han äter konstant ert par timmar på kvällen och mycket ofta på dagarna och jag märker att han inte blir nöjd med det lilla som kommer där innan läggdags. Han åmar sig vid bröstet och vi har trott att der berodde på magknip. Dessutom har vi inte vägt honom på länge då vi missade en tid för att jag låg på lasarettet. 
 
Så jag ringde till vår kontakt på BVC och förklarade läget. Vi fick då komma dit direkt då vi var ute och promenerade i närheten. Då fick jag bekräftat att han inte får i sig nog med mat då han viker av från viktkurvan. Han väger nu 4,400 gram och det innebär en för liten viktuppgång. Men sköterskan lugnade mig och förklarade att det med högsta sannolikhet beror på att jag har denna infektion i kroppen. Jag är ju inte frisk ännu och då får jag troligtvis mindre mjölk. Inte så konstigt då att han i princip bott vid bröstet senaste 2 veckorna - han blir ju aldrig riktigt mätt! Stackars liten..
 
Så vi ska fortsätta med det vi gjort några kvällar och det är att ge honom extra mat med flaskan om vi känner att han behöver efter amning. De gånger vi har gjort det har han blivit så otroligt rofylld och belåten. Och jag får en stunds vila från amning. I och med min överproduktion i början har vi fryst in en massa mjölk som vi kan använda. Så ingen ersättning än så länge, det får vi ta när/om mjölken vi sparat tar slut. Så framöver ska han få äta så det står härliga till! Och vi håller tummarna för att min mjölkproduktion kommer igång som den ska igen. För jag vill gärna amma, det är så himla mysigt. Men inte då han inte blir nöjd och det innebär att han ligger där flera gånger i timman - vare timme..