SISTA PASSET

 
glad brud efter långlöpning 
 
Sista träningspasset för 2016 är avklarat. Det är blixthalka utomhus så jag fick helt enkelt skippa att springa utomhus, som var den egentliga tanken. Men ett långpass fick det bli ändå, fast på löpbandet. Pigg i benen var jag trots att jag har brutal träningsvärk i varenda muskel i benen. Det var 70 minuter som var planen och jag genomförde det och kände mig pigg genom hela passet. Joggade även en extra kilometer som nedvarvning så totalt hamnade jag på 13 kilometer. Skönt pass!! 
 
Nu ska jag duscha, äta en lunch och sedan börja fixa mig inför kvällen. Annelie & Jonas kommer hit för att fira in det nya året tillsammans med oss! Vi ska laga god mat, dricka gott, spela spel och bada i jacuzzin. Det kommer bli en toppenkväll tror jag =) Gott slut och gott nytt ♥

SJU MÅNADER

 
» MAT

..Jag ammar fortfarande mycket. Och det har jag bestämt att jag ska fortsätta med ett tag till. Jag är inte redo att sluta amma och det är inte du heller.

..Du äter dock minst två mål av riktig mat varje dag. Gröt med osötat äppelmos, barnmatsburkar eller hemlagad mat som jag mixat. Gröt är fortfarande ingen favvis men det funkar..

..Till mellis äter du mjölk av mig eller så äter du gärna avokado, banan, morot, rån eller majskrokar. 

» SÖMN

 ..Du somnar mellan 20-21 för natten och de senaste två veckorna har du sovit till 05 innan du vill äta. Vid 03 brukar du dock vilja komma till min famn och det har jag faktiskt inget emot. Så vi samsover sedan resten av natten. Vi sover väldigt gott båda två när du ligger i min famn, jag ligger på sidan och du på min arm och i min famn.

..På dagen sover du 1-2 timmar vid lunch och likadant är det vid 15-16 tiden. 

..Du är väldigt lätt att söva och det brukar ta ungefär 5 till 10 minuter beroende på om du är övertrött eller om vi lyckas lägga dig precis i tid. 

» PERSONLIGHET

..Våran solstråle  Direkt du vaknar på morgonen är du på strålande humör. Alltid glad, alltid med ett leende. Du lyser upp vår tillvaro och du sprider glädje till alla som träffar dig. 

..Du känner igen mamma och pappa och älskar när pappa kommer hem från jobbet eller om jag varit borta en timme eller två.

..Du har börjat leka själv och leker gärna med ALLA leksaker på samma gång. Babblarna är fortsatt favoriten och bjuder ALLTID på ett smile när det startar på TVn. 

..Du älskar att borsta tänderna men hatar när vi ska sätta på dig en tröja eller body. 


» UTVECKLING

..Hela TRE tänder har du nu! Två framtänder där nere och en tand där uppe till vänster. Du gillar att visa upp framtänderna genom att "smila" tillgjort och skjuta fram underkäken, haha!

..Du sitter stadigt själv sedan någon vecka tillbaka.

..Du har storlek 74 på kläder och storlek 5 på blöjorna. 

..När du ligger i krypposition slänger du med huvudet ("headbangar") och tittar sedan på oss och ler stort och stolt. Du snurrar runt runt när du ligger på mage och ålar dig bakåt.

..När du sitter i gåstolen är det fullt ös tills det att du stoppas av väggar, soffan, stolar eller trösklar. Då blir du frustrerad och tar i med varenda liten muskel för att komma loss. 

..Du klappar i händerna i tid och otid och gärna i samband med att du headbangar.

..Du sa ditt första ord för drygt en vecka sedan och det var "Pappa". Misstänker dock att du inte har någon aning om vad det betyder, men det är roligt att säga tycker du =) När vi är ute och går ligger du i vagnen och upprepar "pappa..pappa..pappa.." och tittar på mig, haha! Undrar om du tror att pappa är jag? 

DAGENS BEBBE

 
body - newbie
boyxor - lindex
 
Nu traskar vi ut på långpromenad =)